Nejnovější recenze ze sekce Powerbanky
- Rychlé nabíjí
- Tak akorát do ruky
- Displej
- Pomalu se nabijí
- Spadla jednou a už prasklina
Docela dobrý až na to pomalý nabíjení
- Bez problému Doporučuji vše OK
Zatím nabitá ještě ne vyzkoušeno....
TRONIC 10 000 mAh 100367276 černá
Přidáno: 17. května 2024
(naposledy upraveno 17. května 2024)
Zakoupeno v Lidl-shop.cz
- Rychlost nabíjen
- Velikost produktu
- Powerbanka je v pořádku.
Doporučujem, plní účel
- váha
- Vysoká kapacita a cena vyborná
- kvalitní powerbanka
- silný výkon
- příjemné rozměry
- nabíjení powerbanky přes USB-C a nebo lihtning konektor
Velkou výhodou této powerbanky je možnost nabíjení jak USB-C konektorem, tak i lightning vstupem. Pro majitele starších zařízení od Apple je výhodou.
Dostatečný výkon i pro nabíjení iPadu
Vše ok
Zendure SuperBase 1000M ZEN-SBM1000
Registrovaný uživatel
Přidáno: 15. května 2024
(naposledy upraveno 26. května 2024)
- Kvalitní zpracování (hliník)
- Skvělá velikost vs kapacita
- Rozumná váha
- Dobrý poměr cena výkon
- Naprosto tichá, nemá aktivní chlazení v podobě větráku
- Čitelný displej
- Dostatek výstupů
- Zvládne trvalé zatížení 1000W (toustovač, topinkovač, cestovní varnou konvici, vrtací kladivo apod.)
- Zvládá nabíjet i elektroniku s extra nízkým odběrem, nevypíná se
- Displej se neumí po určité době automaticky ztlumit, takže v noci je poměrně rušivý (já osobně přes něho dávám hadr)
- Zbytečně má 2DC vstupy...pro mě a předpokládám, že i většinu lidí v podstatě nevyužitelné (lze využít jen na připojení soláru)
- 1DC výstup, který ale není regulovatelný, takže umí jen 12V...pro mě opět nepoužitelný...dobré by bylo, kdyby se dalo přepínat mezi 12V/ 16V/ 20V/ 24V
- Napájení přiloženým adaptérem je pomalé (dává jen 120W), takže byste stanici nabíjeli cca 9 hodin. Alespoň je zde možnost napájet současně více zdroji (adaptér, USB C, autozásuvka), takže když máte 100W USB C nabíječku, už do toho cpete 220W a nabijete ji za cca 5 hodin.
- Ukazatel baterie má 6 čárek, ale je to divně odstupňované, takže v polovině kapacity to ukazuje stále 4 čárky a těsně před úplným vybitím stále jednu.
- Když nabíjíte stanici a současně máte připojen nějaký spotřebič, tak se neumí zároveň zobrazit kolika W se stanice nabíjí a kolik zároveň posílá do připojeného zařízení....ukazuje to tak, že se input a output zobrazují střídavě
- Gumové krytky na 230V zásuvkách jsou spíše pro parádu...nedrží zacvaklé na zásuvce
- Nechci říkat, že to je vyloženě negativum, ale má jen jedno USB C a naopak 3 USB A....pro mě jsou USB A spíše výhodou, ale někdo by asi uvítal spíše ta "céčka" s power delivery....dá se to vyřešit redukci z USB A na USB C, ale už to není ono a navíc to stejně pak nedá víc než nějakých 18W...další možností je adaptér do autozásuvky s dvěma USB C
Skvělá stanice, které k dokonalosti chybí pár věcí, které jsem vypsal v "proti".
Nejlepší na ní je to, že je naprosto tichá....takže i když připojíte spotřebič s velkým odběrem, tak hluk je nula.
Zpracování, hmotnost...vše super...Čitelnost displeje také, ale měl by jít vypnout nebo se alespoň po určité době ztlumit, v noci je rušivý.
Výstup DC by měl být regulovatelný....těch 12V co dává je prostě k ničemu.
- Umí nabíjet
- Pěkná a bytelná konstrukce
- Solární nabíjení je prakticky nefunkční
- Pochybuji o kapacitě 12000 mAh, protože powerbanka se vybila po jednom nabití telefonu (4400 mAh)
- Nabíjení ze zásuvky je velmi pomalé
Před tímto produktem bych rád varoval. Hlavním tahákem je solární panel, který i podle recenze vyššího modelu (https://www.svetoutdooru.cz...) má pouze udržovací funkci tzn. udrží powerbanku nabitou, nedobije ji.
Mrzí mě, že výrobce produkt propaguje jako vhodný na cesty, tam bych ho ale osobně vůbec nedoporučil. Já powerbanku vrátil a místo ní vybral solární nabíječku, která je by měla být větší, výkonnější a skutečně vhodná na cesty.
Pokud bych hodnotil powerbanku mimo solární panel, tak s takovými nabíjecími výkony, jakých jsem dosáhl (nedosahuje vysoké kapacity, pomalu se nabíjí), je předražená.
Zajímavé jsou také spousty hyperpozitivních recenzí tady na Heurece, které zní jako z úst stejného copywritera... :)
Je moc pěkná a rychle nabíjí
Reakce obchodu FIXED.zone
Dobrý den, děkujeme Vám za hodnocení a zpětnou vazbu. Přejeme Vám hezký den. :)
Dlouho se nabíjí, ale poslouží skvělé. Nabije telefon i tablet. Dlouho vydrží. Je trochu těžký.
- Nabíjí se i dobíjí velice rychle.
Yenkee YPB 2030
Přidáno: 14. května 2024
(naposledy upraveno 14. května 2024)
Zakoupeno v planeo.cz
- Výhodná cena
- Má kontrolní diody o stavu nabíjení
- Černá barva
- Přišla mi trochu s menší kapacitou, než jsem očekával
- Spracování působí, velice lacině
Běžný průměr, žádný zázrak to není, powerbanka mohla být aspoň trochu hezčí
- Velká kapacita
- Výkon až 60W
- Lehce větší
- Prozatim spokojenost.kapacita super, těžší ale fyziku nejde odrbat.
Funkční, splňuje, co jsem požadovala.
Zobrazuji 461 - 480 ze 500 recenzí « Předchozí 1...21 22 23 [ 24 ] 25 Další »