Nejnovější recenze ze sekce Powerbanky
- Rychlost nabíjení
- Rozměry
- S využitím neoriginákního kabelu, trvá dobíjení samotné PW o neco dèle
S powerbankoujsem velmi spokojený, oceňuju číselnè ukazatele, díky ketrým máte přehled o rychlosti dobíjení a stavu nabití. Mnohem užitečnejší, než jen pár světelných ukazatelů, jak to je j jiných powerbank. Cena PB je dle mèho názoru o něco vyšší, než u konkurence,
- Vše ok.
Zatím dobrý.
- Super. Doporučují
Funguje tak jak má, splňuje vše co je psáno
Powerbanka je super. Je skvělá pro cestování, dokáže nabít telefon několikrát, což je pro mě zásadní. Design je elegantní a přenosnost bez problémů. Celkově jí dávám 5/5, protože splnila všechny mé očekávání.
- hmotnost
- velikost
- tvar
- možná méně odolné?
- rychle se nabíjí
- Plně nabité Epico dokáže MacBook Pro 14" nabít z nuly na 74 % - a to přesně za hodinu
- Opravdu na tu kapacitu poměrně lehká
- čtyři porty (naplno umí využít současně dva)
- I při velkém naložení jsem nezaznamenal větší přehřívání
- klouže - je třeba dávat bacha, aby člověku nespadla
- jiná barva než byla na fotce na Alze
- dodaný USB-C x USB-C kabel by mohl být ohebnější (ale používám svoje kabely)
Chtěl jsem powerbanku, která zvládne dobít MacBook Pro. Plně nabité Epico zvládlo dobít MBP z nuly do 3/4 kapacity a to za 60 minut. Ke konci už rychle PB ztrácela procenta - takže je třeba počítat s tím, že prvních 50 % vydřží víc, než druhá polovina. Prozatím bylo Epico nabité jen 2x, takže je možné, že časem trošku posíli. Z nuly na sto jsem epico nabil s 65 W nabíječkou za 1.45 hod., což mi tedy přijde hodně dobré. PB je fajn velikostně i váhově, jen trochu klouže a dodaný kabel by mohl být ohebnější...
Trochu těžká, ale dobrá kapacita.
Vše v pořádku, dobrá cena/výkon.
- Funguje jak má
Swissten BLACK CORE SLIM POWER BANK 30000 mAh
Přidáno: 2. listopadu 2024
(naposledy upraveno 2. listopadu 2024)
Zakoupeno v Swissten.eu
- Krátký dobíjecí kabel
- Kvalita, dlouhá výdrž
Kvalita, dlouhá výdrž
- relativně levný
- pomaleji se nabíjí
Powebank funguje bez problémů, kapacita je dostatečně
- Neustále zapnutá - nevypne se ani při malém odběru. Super!
Cestuji na kole velké vzdálenosti a powerbanka mi neustále dobíjí tablet. Jiné powerbanky vždy dobily tablet na 100%, a pak se po chvíli vypnuly. Opravdu jsem nepotřeboval rozbalovat nepromokavý obal a neustále powerbanky znova zapínat. Ideál, když je powerbanka zapnutá neustále a nepřelévá se zbytečně energie mezi baterkou powerbanky a tabletu, což nemá 100% účinnost a je samozřejmě další ztrátou energie, která se vám při večerním dojezdu může ještě hodit.
Nedávno jsem si pořídil powerbanku a jsem z ní nadšený. Má dobrou kapacitu, což mi stačí na nabití telefonu několikrát bez nutnosti ji znovu dobíjet. Super je, že má LCD displej, na kterém vidím, kolik energie ještě zbývá. Taky se mi líbí, že se dá nabíjet víc zařízení najednou, což je hodně praktické, když jsem na cestách.
- Perfektní kompatibilita s Magsafe
- Stylový design
- Česká firma
- Magnet velmi silně drží
V porovnání s jinou bezdrátovou powerbankou od Eloop je Fixed jasný vítěz v poměru cena / výkon a kvalita. Stylový design, kvalitní provedení. Naprostá spokojenost. Perfektně kompatibilní s Magsafe, magnet velmi silně drží.
Reakce značky FIXED
Dobrý den, děkujeme Vám za hodnocení a zpětnou vazbu. Přejeme Vám hezký zbytek dne. :)
- Spokojena , splňuje to proč bylo zakoupeno
Reakce značky FIXED
- Funguje jak má, delší nabíjení.
- Funguje jak má.
Zobrazuji 41 - 60 ze 500 recenzí « Předchozí 1 2 [ 3 ] 4 5...25 Další »