Nejnovější recenze ze sekce Powerbanky
- Zatim naprosti v pohode
Abiji a drzi doooeucuji na vikend,kdz nabije 2x telefon a hosinky uplne v pohode
AlzaPower Metal APW-PBM40PD100B
Přidáno: 10. července 2024
(naposledy upraveno 10. července 2024)
Zakoupeno v Alza.cz
- velká kapacita
doporučuji
- USB A + USB C
- Výkon nabíjení i dobíjení
- Kapacita
- Na lesklém povrchu jsou viditelné otisky
Tato powerbanka má opravdu úctyhodnou kapacitu. Bez problému dokáže současně nabít můj telefon i notebook do plna, což je skvělé. Její výkon je vynikající, protože zvládne obsloužit obě zařízení najednou. Další výhodou je možnost rychlého dobíjení přes rychlodobíjecí zástrčku. Oceňuji také, že powerbanka má jak USB C, tak USB A porty. Jediným mínusem je lesklý povrch, který snadno zachytává otisky prstů a pravděpodobně i do budoucna i škrábance. Upřednostnil bych matnou variantu, ale jedná se spíše o drobnou kosmetickou vadu, která na funkčnost nemá žádný vliv.
Reakce značky FIXED
Dobrý den, děkujeme Vám za hodnocení a zpětnou vazbu. Přejeme Vám hezký den. :)
Eloop EW35 10000 mAh černá
Přidáno: 8. července 2024
(naposledy upraveno 8. července 2024)
Zakoupeno v Alza.cz
Velmi malá a příjemná na dotek.
- Funguje tak jak ma
- Zatím spokojenost.
- Překvapivě velmi lehká
- Chybí USB-C vstup/výstup
Poměr cena / výkon - dobrá
Pořídil jsem powerbanku protože je zmíněno, že ji lze nabíjet přes soární panel. Drobyný zádrhel je, že to lze jen přes jack-konektor a ten lanel co mám má USB. Tak budu ještě hledat redukci.
Jinak robustní a bytelná. Velikost a hmotnost odpovídá kapacitě.
Možná bych vypustil ten cihgaretový konektor. Osobně nevím, jestli ho kdy vůbec využiji.
- Nad poměry lehká
- Toto je naprostá maličkost: signalizační diody nejsou dostatečně utěsněné, takže se překrývají
- dobry
Krátké kablíky jsou přímo součástí zařízení.
Kapacita pomůže i s MacBookem.
Display ukazuje procenta dostupné energie.
Doporučuji
- Původně mi Alza zaslala jiný výrobek a hnotnst mu dodala břidlicovo deskou
- zatím nevím
Dávat si velký pozor co od Alzy přebírám a ještě vetří při manipulaci a a hlavně řemeslníkům doslova koukat pod ruce- je to banda lemplů- sám jsem si to vyzkoušel a Alza mlčí. Hrůza
OK funguje
- Dobrý společník na cesty.
- Celkem slušná váha.
- Možnost nabíjet hodinky současně s telefonem.
- Dobře skladná.
- Chytré provedení.
- Při nabíjení hodinek dochází k mnohem většímu zahřívání samotných hodinek, než u originální nabíječky.
Určitě je na tomto modelu co zlepšovat, na druhou stranu zatím moc není s čím srovnávat. Takto kombinovaných power bank mnoho není.
- jen hezká
Přišla nefunkční, nenabíjí se
- velká kapacita 20.000 mAh a celkový výkon 22,5 W
- lithium-polymerové články
- možnost nabíjení zařízení s nízkou spotřebou energie
- technologie rychlého nabíjení
- 3 porty USB-C
- ochrana proti přehřátí, přebití a hlubokému vybití
- přijatelná hmotnost 450 g
- pěkný moderní design
- 4 LED indikační diody
Powerbanka 20.000 mAh má celkový výkon 22,5 W a je kompatibilní s celou řadou zařízení. Rychleji se nabíjí a umožňuje i rychlé nabíjení mobilních zařízení. Výhodou jsou 3 porty USB-C. Je vhodná i pro nabíjení zařízení s nízkou spotřebou energie, jako jsou např. sluchátka. Powerbanku mám zatím krátce v používání, jsem s ní ale spokojený.
Xiaomi Mi 3 Ultra Compact 10000 mAh
Přidáno: 2. července 2024
(naposledy upraveno 2. července 2024)
Zakoupeno v Electro World
Nedostala jsem produkt
- Váha
- Nemá usb výstup ,,samice ''.
Nitecore NB10000
Přidáno: 1. července 2024
(naposledy upraveno 2. července 2024)
Zakoupeno v Knifestock
Parametry ani recenze nelhaly, splňuje očekávání malé, lehké a výkonné powerbanky na cesty.